DAIKIN

Home C°mfort Expert Usluga i stručnost kao nigdje drugdje Naši certificirani Home C°mfort Expert partneri nude vam visokokvalitetnu uslugu i rješenje prilagođeno vašim potrebama. Partneri koje je Daikin odabrao za Home C°mfort partnere, zadovoljili su strogi selekcijski proces te su dobro upoznati s Daikin proizvodima i tehnologijom. U njihovim prodajnim salonima možete vidjeti, probati i usporediti jedinice prije no što se odlučite na kupnju.

Split & SkyAir Sustavi

ftx-n_r

Za vaš dom i male urede

Naša paleta zidnih split klimatizacijskih uređaja pruža rješenja za sve vaše potrebe. Neovisno o tome jeste li ljubitelj najnovije tehnologije ili želite osnovni komfor u svojem domu, sve naše jedinice učinit će vaš dom savršenim mjestom za opuštanje i uživanje bez uznemiravanja.Klimatizacija za vaš dom ili mali ured? Ovdje možete pronaći riješenja za jednu ili više prostorija.

wifi

imgres

VRV Sustavi

Komercijalne aplikacijeTechnology-VRV-Daikin_tcm629-350842

Daikin VRV sustav je višezonski uređaj za klimatizaciju s promjenjivim protokom radne tvari. On vam daje mogućnost upravljanja pojedinim zonama u svakoj prostoriji i na svakoj etaži komercijalne zgrade.

VRV nudi kompletno rješenje sustava za grijanje, hlađenje, ventilaciju, proizvodnju tople vode, zračne zavjese i središnje upravljanje.

Želite klimatizirati vaš komercijalni prostor ili ured? Naša linija VRV proizvoda će vam pružiti riješenje.

preuzmi

Daikin Altherma

Sustavi grijanja Altherma

Daikin Altherma potpuni sustav grijanja i hlađenja se bazira na tehnologiji toplinske pumpe i predstavlja fleksibilnu alternativu klasičnim bojlerima na fosilna goriva a uz to i štedi novac.

pics_landing-page4_tcm629-244007

Daikin Altherma je kompaktni sustav za grijanje i potrošnu toplu vodu sa opcijom za hlađenje. Na temelju tehnologije dizalice topline, predstavlja fleksibilnu i ekonomičnu alternativu klasičnim sustavima za grijanje. Sve značajke energetske učinkovitosti koje ima Daikin Altherma čine je idealnim rješenjem za smanjenje utroška energije i emisije CO2