Produljeno jamstvo na Daikin proizvode do 5 godina

Objavljeno: 27. 04. 2020 - 12:01
Produljeno jamstvo na Daikin proizvode do 5 godina

Rutinsko održavanje poput pregleda, promjene ulja i tekućina u sustavu, zamjene dotrajalih ili neispravnih dijelova i ostale manje preinake, pomažu da vaš klima uređaj radi znatno učinkovitije. Za uzvrat, dobit ćete uštedu u potrošnji energije jer ispravno održavani sustav neće raditi na svom maksimumu.

Unaprijed planirani servisni posjeti i uredno održavanje vašeg uređaja znače puno manje brige o eventualnim kvarovima, pogotovo u vrijeme kad vam je uređaj najpotrebniji. Sada je to jednostavnije nego ikad – sustav vas informira kad je vrijeme za servis.

U svakom trenutku možete biti sigurni da Daikin servis ili servisna partnerska mreža koriste isključivo originalne rezervne dijelove. Na taj način rizik od kvara je sveden na minimum. U slučaju eventualnog potrebnog otvaranja i popravka uređaja, Daikin je osigurao sve potrebne originalne alate i procedure prema naputcima tvornice za siguran popravak i nesmetan rad.

Dugoročno gledano, redovito održavanje je uvijek znatno jeftinije nego ad-hoc intervencije. Preventivno održavanje omogućava i vama i Daikinu planiranje i izbjegavanje neželjenih intervencija. Jasni i trasparentni troškovi, kao i dobro pripremljeni izvještaji o održavanju mogu se lako predvidjeti i na taj način se tijekom vremena smanjuju ukupni troškovi vlasništva uređaja i adekvatni troškovi pogona.

  Novosti - Sve