Daikin

Program Home Comfort Expert namijenjen je instalaterima koji žele ponuditi najbolje proizvode, povećati profitabilnost i proširiti se na nova tržišta.

Nakon pristupanja HCE programu, naši partneri imaju pravo na brojne benefite koji im omogućavaju dalji razvoj i jačanje veza s kupcima.

Našim Home Comfort Expert-ima pružamo najbolju moguću podršku - omogućujemo im treninge kojima unaprjeđuju svoja stručna znanja i iskustva. Dodatno, pružamo marketinšku podršku koja omogućava profesionalan nastup na tržištu putem izložbenog salona, vozila, reklamnog materijala i još mnogo toga. HCE partneri taođer imaju pogodnosti poput posebnih paketa i cjenovnih uvjeta. 

Ukratko, gradimo uspješna partnerstva i čvrste odnose. Home Comfort Expert partneri su ključni dio Daikin prodaje i naš primarni put do tržišta. Uvjereni smo da je pouzdano partnerstvo ključ koji vodi do rasta i napretka i za HCE partnere i za Daikin. Zajedno gradimo jedinstvenu mrežu koja postavlja nove standarde u rezidencijalnom poslovanju.

  Naši partneri - Sve